Trygghet, komfort og funksjon i arbeidshverdagen.

Arbeidsklær som bæres hver dag er en av de viktigste verktøyene man har. Klærne skal holde en synlig, trygg, varm og tørr. Samtidig skal klærne har riktig passform, bevegelighet og lommeløsninger. 

Les mer Se våre produkter

God økonomi i gode arbeidsklær

Det er lett å se seg blind på kostnaden alene når man skal kle opp de ansatte. Gode klær er en god investering. Når de ansatte føler seg vel, har godt fungerende arbeidsklær som holder dem varme, tørre og trygge, jobber de raskere og mer effektivt. Det blir færre sykedager og bedre arbeidsmiljø. Noen hundrelapper ekstra i bekledning kan fort spare mange tusenlapper i sykefravær og effektivitet. Velg også klær med god holdbarhet så arbeidsklærne ikke bør skiftes ut så ofte. Da sparer man mye tid på administrasjon og innkjøp av klær. Ta kontakt med en av våre selgere for hjelp til valg av rette arbeidsklær til deres bedrift.

Kontakt oss Se våre produkter

Rett valg av bekledning

Hvilke produkter man skal velge er ikke alltid like lett. Hva bør man tenke på når man skal velge arbeidsklær til de ansatte? NorgesProfil hjelper dere med å identifisere hva som er viktig for deres bedrift når dere skal kles opp i funksjonelle arbeidsklær.

Kontakt oss Se våre produkter

Siste innlegg om arbeidsklær.

Å plukke ut de rette profileringartiklene
til din bedrift kan være vanskelig.

Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en uforpliktende prat.

Kontakt oss