Giveaways som markedskanal.

Det er mange måter og markedsføre seg på. Giveaways er kanskje den beste av alle. Ingen produkter gir flere eksponeringer per brukte krone. I tillegg er markedsføringen målrettet. Artiklene gis i stor grad til aktuelle kunder og beslutningstakere.

Les mer Se våre produkter

Kvalitet over kvantitet

Det finnes mange hundre tusen artikler på markedet. Vi har kjennskap til de fleste, så vi kan hjelpe deres bedrift med valg av rett kvalitet til formålet. Gir man ut giveaways som har en lavere kvalitet enn hva kunden forbinder med deres brand kan det faktisk skade merkevaren. I tillegg er det verdt å tenke på at en bedre artikkel vil i større grad bli satt pris på og brukt. Dermed er et dyrere produkt billigere per eksponering enn en rimeligere artikkel som blir lagt i skuffen og glemt. Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper dere med rett valg av giveaways.

Bedre tid, bedre resultat

Sortimentet over lagerførte produkter er stort! Allikevel er det noen ganger man ønsker produktet i en tilpasset farge, en logomerking som ikke lar seg gjøre på ferdig produkt, eller rett og slett en bedre pris. Da hjelper det å ha bedre tid. Vi kan med bedre tid ofte levere både rimeligere og bedre produkt. Vi hjelper dere med skreddersøm av giveaways.

Siste innlegg om giveaways.

Å plukke ut de rette profileringartiklene
til din bedrift kan være vanskelig.

Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en uforpliktende prat.

Kontakt oss