Aktiv profilering.

Vi har sportsklær for hverdagshelter og verdensmestere. Om dere trenger sportsklær til et løp, til klubben eller fritiden kan vi hjelpe dere med rett bekledning til formålet. Selvsagt med rett branding og identitet.

Les mer Se våre produkter

Skal bedriften delta i løp?

Noen hevder at det viktigste er å delta. Det er feil. Det viktigste er å se bra ut når man deltar. Det mener i alle fall vi! Vi hjelper dere med treningstøy med bedriftens profil. Sortimentet består av produkter i flere klasser. Vi finner produktene som er rett for deres bedrift uavhengig av om dere stiller på høyeste nivå, eller gjør dette på gøy. Vi fører varemerket Craft som leverer sportsklær til flere av de norske landslagene. Så dere kan dessverre ikke skylde på klærne om dere ikke skulle vinne.

Kontakt oss Se våre produkter

Spesialdesignet sportsklær

Når man virkelig vil skille seg ut i mengden, må man gå for spesialdesignet kolleksjon. Da blir hele plagget trykket med ønsket farge, mønster og logoer. Våre designere kommer med kreative forslag til hvordan deres brand gjør seg best som en sportskolleksjon. Vi leverer dette konseptet til løp og friidrett, sykkel, langrenn, triathlon, håndball, fotball og basket. Disse produktene ligger ikke i vårt online sortiment. Ta kontakt for hjelp til design av deres egen sportskolleksjon.

Kontakt oss Se våre produkter

Siste innlegg om sportsklær.

Å plukke ut de rette profileringartiklene
til din bedrift kan være vanskelig.

Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en uforpliktende prat.

Kontakt oss