Bli sett med handlenett

Handlenett med trykk som profileringsartikkel er en kostnadseffektiv, praktisk og miljøvennlig måte å fremme din merkevare på. Et bærenett med din logo eller budskap er ikke bare nyttige i hverdagen, de fungerer også perfekt som giveaways på messer og events! Med et handlenett kan de besøkende på arrangementet samle alle flygebladene, brosjyrene og reklameartiklene på et sted, samtidig som de eksponerer din merkevare igjennom hele arrangementet og sannsynligvis i ettertid også. Ved å oppfordre ansatte og kunder til å bruke gjenbrukbare bærenett fremfor plastposer, viser bedriften din at den tar ansvarlig forbruk og bærekraft på alvor. Dette kan styrke din merkevares image og appellere til miljøbevisste forbrukere som verdsetter bedrifter som bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

 

Hvilket materiale skal jeg velge?

Når du velger materiale til handlenett for din bedrift, er både kvalitet og vekt viktig for nettets holdbarhet og anvendelighet. Det kan også være greit å vurdere om handlenettet skal være sammenleggbart eller ha belg, en utvidbar del for å romme mer innhold.

Handlenett av bomull er populære på grunn av sin myke og holdbarhet kvalitet. Dessuten er de lette å vaske. For bomullsnett påvirker stoffets tykkelse, målt i gram per kvadratmeter (g/m²), både hvordan nettet føles og fungerer.

  • Lettvekt (100-110 g/m²) er budsjettvennlig for kortvarig bruk.
  • Medium vekt (140-150 g/m²) passer for generell bruk og er veldig populær.
  • Høyere vekt (180-220 g/m²) tilbyr bedre kvalitet og lengre levetid til en rimelig pris.
  • Tungvekt (270-340 g/m²) er ideelt for flere års bruk med høy bæreevne, laget av solid bomullskanvas.

Handlenett av resirkulert bomull er kjent for å være et godt og miljøvennlig alternativ. Ved å bruke handlenett av resirkulert bomull reduseres avfallet og bruken av vann, energi, og kjemikalier i produksjonsprosessen.

Handlenett av polyester har slitesterke og vannavvisende egenskaper, noe som gjør det til et praktisk valg. Dessuten kan det brettes sammen og tar minimalt med plass. Polyesterhandlenett er ideelle for levende farger og detaljerte trykk.

Handlenett av RPET polyester er et bærekraftig alternativ til tradisjonell polyester, laget ved å gjenvinne og omdanne eksisterende plastprodukter, som PET-flasker, til nye polyesterfibre. Handlenett av resikulert polyester er slitesterke, fleksible og tar liten plass.

Handlenett av non-woven materiale er gjerne rimelige i pris og ideelle for masseutdeling på messer og events. Strukturen i materialet passer godt for silketrykk.

Handlenett av jute gir robuste og miljøvennlige handlenett med et rustikt utseende. Jute er et supert alternativ for bedrifter som ønsker å dele ut holdbare profilartikler som også er miljøvennlige.

Handlenett med logo

Logomerking på handlenett gir uendelige tilpasningsmuligheter for å best fremheve din bedrifts identitet, slagord eller budskap. Med et bredt utvalg av materialer og farger, kan vi tilpasse handlenett til dine spesifikasjoner, inkludert farge, stofftype, og størrelse. Vi bistår deg gjennom hele prosessen – fra produktutvalg og tilpasning til valg av trykkmetode og design. 

De vanligste trykkmetodene på handlenett er Sublimeringstrykk, Silketrykk og Transfertrykk. Hvilken trykkmetode som er best egnet avhenger hvor detaljert og kompleks designet er, fargevalg og materiale på handlenettet.

Transfertrykk

Transfertrykk innebærer å trykke et design på spesialpapir som deretter overføres til produktet med varme. Det er fleksibelt for både lyse og mørke stoffer og egner seg godt for detaljerte design med flere farger.

Silketrykk

Ved silketrykk brukes en silkeduk for å påføre blekk direkte på produktet. Denne metoden er ideell for design med få farger. Trykket gir god holdbarhet, sterke farger og passer godt for bomull og lerret.

Sublimeringstrykk

Sublimeringstrykk overfører design i fullfarge til produktet gjennom varme, og lar blekket binde seg med materialet for et levende, holdbart resultat. Ideelt for komplekse design og fotorealistiske bilder og gir en høykvalitets finish som varer. 

Handlenett med ekspresslevering

Trenger du en perfekt gave eller giveaway raskt? Vårt populære bomullshandlenett, med 140 g/m2 kvalitet for soliditet og lange håndtak for å bære tyngre ting, er på lager for ekspresslevering. Med mulighet for 2-3 dagers levering mot et lite tillegg og egen produksjon nær Oslo, garanterer vi kvaliteten på trykket og punktlig levering.

Vi har lang erfaring med å bistå kundene våre med profileringsartikler, firmagaver og messe- og displayutstyr til små og store arrangementer. Det er ikke lett å skille seg ut i mengden, men vi har profilartiklene som skaper blikkfang. 

Vi bistår deg i planleggingsfasen og gjør deg synlig i mengden!