Godteri med logo- Se våre favoritter

Har du hørt om spiselig profilering?

Godteri og sjokolade med logo er en blant våre mest solgte giveaways og er perfekte til å dele ut på vårens messer og events. Utvalget er stort og vi tilbyr alt fra drops, sukkertøy og sjokolade med logo til Profilert Pringles chips, energibarer og energidrikke.  Våre smakfulle godbiter er designet for å tiltrekke og beholde oppmerksomheten til dine besøkende. Disse sikrer ikke bare gjentatte besøk ved din stand, men bidrar også til langvarig merkevarebygging ved å skape positive assosiasjoner gjennom godteri og søtsaker av høy kvalitet med smaker som varer. Og selvsagt har vi sukkerfritt godteri med logo som alternativer.

Gjør som mange av våre kunder og si det med sjokolade! 

Drops med reklametrykk

Drops med logo er perfekte profileringsartikler på messer, konferanser og i kundemøtet. Drops og sukkertøy gir en smakfull merkevareeksponering på en kostnadseffektiv måte og med et bredt utvalg av tilpasningsmuligheter kan de enkelt matches med din bedrifts visuelle profil. Enten det er ment som en hyggelig overraskelse i kontormiljøet, eller som en liten kundegave for å styrke relasjoner vil drops med din bedriftslogo gi en minneverdig og positiv merkevareopplevelse. 

Pastilleske med logo 

Pastillesker med trykk og smakfullt innhold representerer en effektiv markedsføringsstrategi som sørger for at budskapet ditt blir med mottakeren hjem. Ved å kombinere din logo og design med god smak skaper disse reklameartiklene en unik merkevareopplevelse som er vanskelig å glemme. Pastillesker med logo i mange deilige smaker som giveaways til konferanser eller møter, eller som en del av velkomstpakker sikrer at din merkevare blir husket. 

Smakfulle Karameller med logomerking

Myke karameller med sjokoladetrekk er en smakfull strategi for branding av din merkevare. Disse godbitene er rike på deilige smaker som varer lenge og skaper en minneverdig opplevelse for mottakeren. Karameller med logo og er populære som giveaways på stand og gjør gjerne at de besøkende tar turen innom igjen og igjen. Karameller med trykk er også perfekte som gaver til ansatte eller i godteskålen under kundemøter.

Sjokolade med logo

Sjokoladekvadrater med trykk av ditt motiv tilbyr en unik og smakfull måte å kommunisere ditt budskap på. Disse deilige bitene av beste kvalitet med reklametrykk gir god logoeksponering på grunn av den store flaten og blir garantert godt mottatt i kundemøtet eller kaffepausen. Sjokolade med logo og sjokolade med trykk er ideelle som giveaways, kundegaver og til de ansatte på kontoret.

Kjærlighet på pinne med reklametrykk

Kjærlighet med logo tilbyr et bredt spekter av merkevarebygging gjennom ulike former, fasonger og mange gode smaker. De er også perfekte for effektiv logoeksponering, takket være det store omslagspapiret de er innpakket i. En søt oppmerksomhet til de ansatte, som kreative reklameartikler til kunder eller som giveaways på arrangementer.

Tyggegummi med logo er en oppfriskende reklameartikkel som garantert vil bli satt på pris på. Å dele ut tyggis som giveaway til ansatte, kunder og potensielle kunder er en kostnadseffektiv og kreativ profileringsgave som gir mottakerne en frisk smaksopplevelse. Emballasjen gir mange muligheter for god eksponering av logo og design.