Er du vår nye medarbeider?

NorgesProfil er i vekst. I 2022 økte vi omsetningen med 60%. Budsjettert vekst er 50% for 2023. Vi søker nå 4 dyktige kollegaer til å hjelpe oss på veien mot dette målet. Ledige stillinger:

  • 2 stillinger: Salg / Support / Grafisk
  • 1 stilling: Innholdsprodusent og SEO
  • 1 stilling: Produksjonsmedarbeider
Les mer Se / søk stillinger

Salg / Support / Grafisk

Vi ser etter to selvstendige og fokuserte personer med stå på vilje og godt humør. Du må like å ha mange baller i luften og til en hver tid kunne prioritere riktig igjennom en hektisk arbeidsdag. Du trives med mange forskjellige arbeidsoppgaver som bærer preg av rutinemessige gjennomføringer og liker å hjelpe til der det er behov for det. Du blir vårt ansikt utad og er kundens første møte når de ringer eller sender mail til selskapets generelle e-postadresse. Du er serviceinnstilt og løsningsorientert. Du tar i mot våre ordrer, setter opp korrekturer/skiser/tegninger på det som skal produseres og bestiller varer fra våre grossister/fabrikker.

Søk på stilling

Innholdsprodusent og SEO

Norgesprofil satser på nett. Vårt mål er å bli best på nett i vår bransje!

Vi ser etter en strukturert og selvgående person som skriver og kommuniserer godt. Du er god på å tilegne deg informasjon fra andre, og stille de rette spørsmålene for å komme frem til svar. Du liker system og orden, og jobber like godt alene som med andre. 

Du vil jobbe i et team i sammen med utvikler/koder og grafiker/foto/video. Din oppgave vil være å skape og strukturere innhold på våre nettsider. Det seg være blogginnlegg, hjelpesider, sortering av produkter som er aktuelle for sesong, kunde-caser mm. 

Søk på stilling

Produksjonsmedarbeider

Vi trenger hjelp i vår produksjon og søker deg som allerede har kompetanse på maskiner som Eco Solvent storformat printer, UV printer, CO2 lasergravering, Transfertrykk, DTF printer, kuttebord/fres.

Du er nøye i alt du gjør, ønsker å levere god kvalitet til våre kunder og er teknisk anlagt så du kan gjennomføre produksjon, vedlikehold og kalibrerering på våre maskiner. Vi har allerede én person som har kompetansen, så opplæring vil gis, men du bør ha tidligere erfaring på dette.

Du vil ha ansvar for vårt lille lager, med varemottak, plukk og struktur på lageret. Produksjon på våre maskiner og gjerne kompetanse på brodering som vi på sikt ønsker å starte med.

Søk på stilling

Vi kan tilby

  • En arbeidsplass i moderne og hyggelige lokaler.
  • Et godt arbeidsmiljø med personer som setter høye krav til hverandre. Vi lærer, hjelper og utfordrer hverandre til å bli bedre.
  • Gode verktøy og veiledning for å lykkes med dine arbeidsoppgaver.
  • Konkurransedyktige betingelser.
Se / søk stillinger

Utdanning

Vi krever ingen formell utdanning, så fremt du har relevant arbeidserfaring. Det er en stor fordel om du har bransjeerfaring, men det er ikke et krav.

Se / søk stillinger

Kort om Norgesprofil

NorgesProfil AS har siden starten i 1992 jobbet med store og små bedrifter samt organisasjoner over hele landet i sitt profileringsarbeid. Vårt mål er å være kostnadseffektive og avlastende for våre oppdragsgivere. NorgesProfil har i dag 11 ansatte og en estimert omsetning på 50 mNOK for 2023. Vi holder til i trivelige nyoppussede lokaler på Trollåsen rett utenfor Oslo, hvor vi har både kontorer, lager og produksjon.

Se / søk stillinger

Å plukke ut de rette profileringartiklene
til din bedrift kan være vanskelig.

Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en uforpliktende prat.

Kontakt oss