Vis omtanke med firmagaver.

Firmagaver er en fin måte å vise at man bryr seg og setter pris på ansatte og kunder. Alle liker å få noe. Kan man i tillegg knytte det opp mot noe som betyr noe, forsterker det budskapet på en positiv måte.

Les mer Se våre produkter

Gaver de ansatte setter pris på.

NorgesProfil har levert firmagaver til det norske markedet i mer enn 35 år. Vi fører kjente merkevarer og leverer produkter i høy kvalitet, med eller uten logomerking. Vi hjelper dere å velge produkter som egner seg til målgruppen og for anledningen. En gave mottakeren vil sette pris på i mange år fremover. Velg en gave med lang levetid å få flere logoeksponeringer per brukte krone, og hjelp miljøet samtidig. Se vårt store sortiment eller ta kontakt med oss i dag for hjelp til valg av gave.

Kontakt oss Se våre produkter

Forsterk budskapet med en gave.

Har dere ferdigstilt et stort prosjekt? Eller kanskje akkurat landet en stor avtale? Eller møtes alle avdelingene til et årsmøte eller kick off? Uansett hva situasjonen er, kan man forsterke budskapet ved å knytte det opp til en gave. Mottakeren får noe håndfast å ta med seg hjem, som minner en om hva man har opplevd. 

Kontakt oss Se våre produkter

Siste innlegg om firmagaver.

Å plukke ut de rette profileringartiklene
til din bedrift kan være vanskelig.

Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en uforpliktende prat.

Kontakt oss