Bestselgere på lager!

 

Vi har noen spennende nyheter å dele med dere!

Vi har sikret oss et stort parti av bestselgende varer med stor etterspørsel som vi nå kan tilby til konkurransedyktige priser.

Dette betyr at du kan få raskere levering*, spare inn på fraktkostnader og bestille lavere minimumsantall av et produkt sammenlignet med bestillingsvarer.

  • Med høsten i anmarsj kan det være lurt å ha en deilig bandana, pannebånd eller tynn og behagelig bomullslue liggende klart til kaldere morgener. Til frysepinnen på kontoret anbefaler vi en god og varm strikkelue i Akryl med oppbrett. 
  • Prisene på plastposer har skutt i været den siste tiden. Våre praktiske og miljøvennlige handlenett er et supert alternativ til plastposer og kan dessuten tilpasses og trykkes opp med din firmalogo.
  • Refleksdagen markeres i hele landet torsdag 19. oktober.  Vi i Norgesprofil ønsker å bidra til økt bevissthet rundt refleksbruk og bidra til at alle er godt synlige i høstmørket. Ta en titt på vår bestselgende refleksvest som kan leveres med trykk av logo eller budskap. Visste du at vi kan trykke logoen din i reflekstransfer på jakker?
  • Uten mat og drikke duger helten ikke! Vi har tatt inn store partier av vår bestselgende vannflaske i BPA- fri tritanplast og termoflaske i stål som holder drikke varm i 8 timer og kald i 16 timer sånn at du kan sørge for at dine ansatte holder seg hydrerte gjennom dagen.
  • For bedre organisering i hverdagen har vi også praktiske kortholdere til mobil, kulepenner, nøkkelbånd og notatbøker– uunnværlige følgesvenner og perfekte som giveaways for å markedsføre din bedrift!

 

*Ekspresslevering på kun 2-3 dager kan være mulig mot et ekspressgebyr på 1500 NOK. Normal leveringstid er 5-8 arbeidsdager.

Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til riktig anledning.

Fyll inn kontaktskjema under, så kontakter vi deg innen 24 timer. 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart.