Julegaveshop er åpen!

NorgesProfil har i år som i fjor håndplukket et lekkert utvalg med kvalitetsgaver fra kjente merkevarer på vår egen nettside: julegaveshop.no

En julegave til de ansatte er ikke bare en påskjønnelse for året som har gått. I tillegg er det arbeidsgivers mulighet til å takke for innsatsen og få hver enkelt ansatt til å føle seg sett. Det er ingen hemmelighet at medarbeidere som føler seg verdsatt er mer engasjerte og dedikerte til jobben sin. Gaven bør tilpasses de ansatte, men samtidig reflektere bedriftens kultur og verdier. Å gi en julegave med omtanke er derfor en perfekt anledning til å bygge en sterkere bånd mellom de ansatte og ledelsen og samtidig vise takknemmelighet for den gode jobben de gjør.

Besøk Julegaveshop.no

Har du fått ansvaret for å handle inn julegaver til bedriften din i år? Eller kanskje du ønsker å gi en hyggelig julehilsen til gode kunder? Vi vet nøyaktig hva som skal til for å sette sammen den perfekte julegaven til dine ansatte eller kunder og vi tilpasser gaven etter ditt budsjett.

I år har vi mange flotte gavenyheter for enhver smak. Vi har samlet disse i ulike produktkategorier for å gjøre det enklere for deg å finne det du leter etter.

Vi har julegaver som egner seg for; Den Matglade, Turentusiasten, Den Hjemmekjære, Godtemonsen og sist, men ikke minst for de som elsker Gadgets og Elektronikk. Vi leverer også  gavekort i flere prisklasser, så den ansatte selv kan velge hva de ønsker seg. 

Vi vet at innkjøp av julegaver kan være både tidkrevende og forbundet med et stort ansvar for den det gjelder. Det handler ikke bare om å finne gaver som de ansatte vil bli fornøyd med, men innpakking, skriving av julehilsener og levering tar tid og krever ressurser. La oss ta ansvar for hele prosessen og hjelpe deg hele veien i mål til den perfekte gaven ligger under treet! Kontakt oss her  for en hyggelig prat.