Hvordan bygge merkevare med profilerte hodeplagg

 

Hodeplagg som luer, pannebånd, caps og bandanas med bedriftsprofilering av egen logo er en enkel, men effektiv gjenkjennelsesfaktor for å skape synlighet for din bedrift og bygge merkevare.

Driver du en etablert bedrift eller kanskje en spirende startup på vei mot suksess? Vi har samlet noen gode grunner til hvordan hodeplagg med logo kan bidra til å styrke din merkevare og markedsføre deg på en måte som blir lagt merke til!

  • Synlighet i mengden: Når folk har på seg et hodeplagg med din logo blir merkevaren din synlig for en bred og variert målgruppe. Enten det er en sporty caps, en trendy beanielue eller en praktisk solhatt er hodeplagg et uunngåelig blikkfang som blir bemerket og husket.
  • Gjør kundene dine til ambassadører: Ved å tilby kundene dine en bandana eller lue med logo gir du dem en enkel måte å vise sin støtte til din bedrift. De bærer din reklame uten at markedsføringen koster deg noe ekstra!
  • Bygg fellesskap: Å dele ut profilartikler som en caps eller lue med din firmalogo eller budskap kan bidra til å skape en følelse av samhold og tilhørighet blant dine ansatte. Dette er en enkel og effektiv måte å vise at dere alle er en del av et felles team som jobber mot det samme målet.
  • Gaver og premier: Hodeplagg med bedriftsprofilert logo fungerer også supert som gaver eller premier. De er perfekte å dele ut til firmaturen, idrettsarrangementet eller som giveaways til kunder på stand eller messe. 
  • Mangfold av stiler: Det finnes utallige stiler, materialer og farger å velge mellom slik at du kan tilpasse hodeplaggene til din merkevareidentitet og målgruppe. Det er lurt å velge hodeplagg av god kvalitet som faktisk blir brukt i hverdagen. Holdbare produkter gjenbrukes og gir en langsiktig investering i merkevaren din.

Å investere i hodeplagg med bedrifsprofilert logo er en enkel og rimelig måte å bygge merkevaren din på, samtidig som du kan gjøre kunder og ansatte til dine egne merkevareambassadører!

Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til riktig anledning.

Fyll inn kontaktskjema under, så kontakter vi deg innen 24 timer. 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart.

 

 

*Ekspresslevering på kun 2-3 dager kan være mulig mot et ekspressgebyr på 1500 NOK. Normal leveringstid er 5-8 arbeidsdager.