Personvernerklæring

Norgesprofil er en B2B virksomhet. Det betyr at de fleste dataene vi har lagret er på din bedrift, men vi har også personopplysninger på kontaktpersoner i de ulike virksomhetene. Norgesprofil er opptatte av å beskytte og respektere ditt personvern i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR). Denne personvernerklæringen gjelder for Norgesprofil sine nettsteder og nettbutikker. Norgesprofil AS (org. no. 982 098 122) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene og i nettbutikken.

Kontaktdetaljer

Virksomhetens navn: NorgesProfil AS
Adresse: Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen
Kontakt oss: post@norgesprofil.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og formålet med innsamlingen

Norgesprofil kan samle inn følgende informasjon:
• Firmanavn
• Organisasjonsnummer
• Web adresse
• Navn på kontaktperson
• Post- og faktureringsadresse
• Telefonnummer
• E-postadresse

Vi innhenter og lagrer kun personopplysninger som er nødvendige i forbindelse med kjøp. Med personopplysninger mener vi dataene vi samler inn og lagrer om deg og hvordan du samhandler med Norgesprofil, som direkte eller indirekte identifiserer deg. Foruten personopplysninger samler vi også inn enkelte opplysninger om IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende nettadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Hvordan og hvorfor personopplysningene brukes, inkludert informasjon om deling av data med tredjeparter.

Norgesprofil verken deler, selger eller utveksler dine opplysninger med en tredjepart uten ditt samtykke.
Dataene vi lagrer brukes til å opprettholde kundeforholdet vårt med dere, sende tilbud og gjennomføre bestillinger, gjennomføre leveringer, gi deg en bedre kundeopplevelse, invitere deg på kundearrangementer og til å forbedre oss.

Brukerens rettigheter knyttet til deres personopplysninger, i tråd med gjeldende personvernlovgivning (som GDPR).

Våre kontaktopplysninger skal alltid være lett tilgjengelig slik at du kan kontakte oss med spørsmål du måtte ha om dine personopplysninger. Du har også rett til innsyn i egne personopplysninger, og kan kreve dette når som helst. Du kan også kreve at opplysninger som ikke er korrekte blir rettet opp i, eller at dine personopplysninger blir slettet. Den eneste informasjonen som ikke kan slettes er den informasjonen vi er rettslig forpliktet til å oppbevare. Bokføringsloven krever blant annet at bilag oppbevares i 5 år. For å få fullstendig oversikt over personopplysninger må du kunne fremvise legitimasjon slik at din identitet kan bekreftes.

Sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene.

Personopplysninger lagres trygt på våre servere, og aldri på servere utenfor EU/EØS og personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at vi skal få gjennomført handelen, eller i lovbestemte tilfeller.

Kontaktinformasjon for ytterligere spørsmål eller forespørsler om personopplysninger.

Dersom du har spørsmål vedrørende personvernopplysninger eller ønsker å utøve dine rettigheter kan du ta kontakt med oss på post@norgesprofil.no

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den nyeste versjonen av erklæringen er alltid tilgjengelig på vår nettside. Sist oppdatert 28.02.2024.